Geboortekaartjes laten versturen

Geen envelop meer schrijven en geen postzegel meer plakken! Laat je geboortekaartjes direct versturen aan familie en vrienden. Makkelijker en sneller gaat niet!

Je kunt vooraf de adressen invoeren of uploaden en met een druk op de knop al je geboortekaartjes laten versturen. De adressering wordt met een blauw lettertype direct op de envelop aangebracht.

Geboortekaartjes rechtstreeks laten versturen

Om je geboortekaartjes direct te laten versturen kies je boven in het menu voor 'Ontwerpen & bestellen'. Klik direct onder je geboortekaartje op 'Kaartjes rechtstreeks laten versturen'.

In het volgende scherm kies je de papiersoort en het kaartformaat. Daaronder tref je het overzicht van de adressen. Klik op de button "Kaartje versturen naar hele adresboek" en kies daarna voor 'volgende'.

Geboortekaartjes de volgende dag al in de bus

Bestellingen van geboortekaartjes die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. De kaartjes liggen dan doorgaans de volgende dag al bij de geadresseerden in de bus!

Extra kaartjes thuis ontvangen

Als je ook nog een aantal geboortekaartjes extra thuis wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval plaats je twee bestellingen: 1 voor de direct te versturen geboortekaartjes en een extra bestelling voor de extra geboortekaartjes. Je kunt beide bestellingen (via het winkelwagentje) dan gewoon in een keer betalen.