Geboortekaartjes ontwerpen

Een geboortekaartje maken kan op 2 manieren:

  1. Kies en bewerk een geboortekaartje uit de collectie van Geboortepost
  2. Zelf je geboortekaartjes maken op de site of een eigen ontwerp uploaden

1. Geboortekaartje uit de collectie van Geboortepost

De geboortekaartjes uit de collectie van Geboortepost.nl zijn compleet ontworpen, ook alle basisteksten zijn al geplaatst. Zoek je hippe geboortekaartjes, stoere geboortekaartjes of juist klassieke geboortekaartjes? Je hoeft in het geboortekaartje alleen nog maar de tekst aan te passen en je geboortekaartje is klaar.

Je kunt aan het geboortekaartje ook een of meer eigen foto's toevoegen. Het is zelfs mogelijk het basis-ontwerp van het geboortekaartje te (laten) aanpassen, bijvoorbeeld in je lievelingskleur! Kun je hulp gebruiken bij het opmaken van je geboortekaartje, of wil je het ontwerp graag wat aangepast hebben? Neem dan contact op met de klantenservice.

2. Geboortekaartje zelf ontwerpen of eigen ontwerp uploaden

Wil je je geboortekaartje zelf ontwerpen, of heb je al een ontwerp voor je geboortekaartje gemaakt dat je alleen professioneel wilt laten drukken? Selecteer dan eerst het type geboortekaartje en ga direct aan de slag!

Met de handige online Kaartenmaker heb je je zelf gemaakte geboortekaartje zo klaar! Als je eigen ontwerpen of foto's gebruikt, upload de bestanden dan als JPG-bestand, bij voorkeur in het RGB-kleurprofiel op 300 dpi. Download hier de aanleverspecificaties.