Levertijd geboortekaartjes

Bestel je je geboortekaartjes op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur, dan worden je kaartjes dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt je bestelling dan in principe de volgende dag in huis.

Geboortekaartjes als set bestellen

Als je de geboortekaartjes als set bestelt, dan worden de geboortekaarten met blanco enveloppen als een pakketje bij je thuis bezorgd.

Bezorging door DHL Parcel

Bestellingen vanaf 50 geboortekaartjes (bij de lang-liggende kaarten en drieluikjes ligt deze grens op 25 stuks, bij de XXL-kaarten op 15 stuks) worden door DHL Parcel verstuurd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- and tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen.

Bezorging via reguliere post

Bestellingen kleiner dan 50 geboortekaartjes (bij lang-liggend en drieluikjes: 25, bij XXL-kaarten: 15) worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag.

Geboortekaartjes met gratis verzendservice

Geboortekaartjes die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden in 95% van de gevallen (statistieken van PostNL) de volgende dag bij de geadresseerden bezorgd. Aan het einde van de week en in de maand december ligt dit percentage op ongeveer 90%.

Wil je de geboortekaartjes liever direct vanuit Geboortepost.nl laten versturen, maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Je kaarten worden in een geaddresseerde envelop gedaan en gefrankeerd.

Wat betaal je hiervoor?

Je betaalt alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog eens geld voor het insteken en verzenden.

Levering geboortekaartjes België

Geboortekaartjes worden ook snel in België geleverd. De geboortekaartjes die als set (pakket) worden besteld, worden automatisch met een Expressdienst verstuurd. je hebt je geboortekaartjes dan met 1 a 2 werkdagen in België in huis.

Proefdrukken van geboortekaartjes die naar België worden verstuurd, worden 'Priority' via de reguliere post verzonden. De overkomstduur hiervan is 3 a 4 werkdagen. Houd er dus rekening mee dat de proefdruk iets langer onder weg is.

Geboortekaartjes: internationaal verzenden

Internationale zendingen worden standaard als priority verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa
5 - 8 dagen

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk je hier.


vandaag besteld = vandaag verzonden!

Geboortekaartjes die je op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Als de postbezorging een beetje meewerkt, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Bestelling afhalen

Wil je de geboortekaartjes liever komen afhalen?
Dat kan!

Plaats je bestelling op werkdagen voor 15.00 uur en je geboortekaartjes liggen dezelfde dag vanaf 17.30 voor je klaar!

Geboortekaartjes Enschede afhalen

Neem hiervoor (voordat je bestelt) even contact op met de klantenservice.

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: