Geboortekaartjes meisje

De liefste geboortekaartjes meisje maak je zelf online. Mooie, lieve en ook stoere meisjes geboortekaartjes waar je zelf de teksten van kunt aanpassen en waaraan je eventueel nog eigen foto's kunt toevoegen.

Geboortekaartjes meisje zelf maken

Geboortekaartjes voor een meisje kun je makkelijk zelf maken. Klik op een van de bovenstaande geboortekaarten om deze groter te bekijken. Alle teksten kun je zelf aanpassen. Je kunt ook teksten toevoegen of juist verwijderen en bijvoorbeeld een of meerdere eigen foto's aan je geboortekaartje toevoegen. OP de site tref je een groot aantal voorbeelden van geboorteteksten en geboortegedichtjes die je zo in je geboortekaartje kunt plaatsen.

Proefdruk van je geboortekaartje meisje

Als je het geboortekaartje (voor zover als mogelijk) klaar hebt, kun je er een proefdruk bestellen. Je ontvangt het geboortekaartje dan in twee verschillende papiersoorten, zodat je thuis rustig kunt bekijken op welke papiersoort jouw geboortekaartje het beste tot z'n recht komt.

Meer leuke geboortekaartjes meisje

Je vindt ook heel veel leuke geboortekaartjes voor een meisje in de collecties: hippe geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes en klassieke geboortekaartjes. Bekijk voor mooie foto geboortekaartjes voor een meisje de collecties: geboortekaartjes met foto, wonderland geboortekaartjes, krijtbord geboortekaartjes en sprookjes geboortekaartjes.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!