Huidig:

Oud Hollandse geboortekaartjes

Oud Hollandse geboortekaartjes voor de geboorte van een jongen of een meisje. De vrolijke geboortekaartjes in Delfts blauw of Delfts roze kun je eenvoudig zelf online maken. Schrijf de geboorteteksten, plaats deze in het kaartje en vraag helemaal vrijblijvend een gratis proefdruk van je oud Hollandse geboortekaartje op.

Ben je zelf niet zo handig met computers en kun je hulp gebruiken bij het maken van je oud Hollandse geboortekaartjes, neem dan contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Oud Hollandse geboortekaartjes zelf maken

Oud Hollandse geboortekaartjes kun je eenvoudig en voordelig zelf online maken. Klik eerst op een van de bovenstaande geboortekaartjes om deze uitvergroot te bekijken. Om het geboortekaartje te bewerken, klik je op de button "Dit kaartje maken"". Het kaartje wordt dan opgeslagen op je account, waarna je het geboortekaartje eenvoudig kunt bewerken.

Oud Hollandse geboortekaartjes bestellen

Als de baby is geboren, log je weer in op de site, klik je boven in het menu op "Ontwerpen & bestellen" en breng je de laatste wijzigingen aan. Nog even goed de digitale proefdruk controleren, en je kunt de geboortekaartjes bestellen.

Goedkope Oud Hollandse geboortekaartjes

De Geboortekaartjes Oud Hollands van Geboortepost.nl zijn ook heel goedkope geboortekaartjes. De geboortekaartjes worden (on demand) digitaal voor gedrukt, er hoeven dus geen dure voorraden aangehouden te worden en je hoeft ook geen speciale drukkosten te betalen. Goedkope geboortekaartjes dus, met een minimale bestelhoeveelheid van slechts 4 kaartjes.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!