Huidig:

Stoere geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes voor de geboorte van je zoontje of dochter. Leuke vlotte, stoere geboortekaarten die je makkelijk online kunt maken en bestellen.

Stoere geboortekaartjes online maken

Het zelf maken van je geboortekaartjes is echt heel eenvoudig. Kies een van de stoere geboortekaartjes, en pas zelf online de teksten aan. Voeg eventueel nog een of meerdere foto's van je kindje toe, en je geboortekaartje is klaar!

Voorbeeld tekst geboortekaartje

Op de site tref je een groot aantal voorbeelden van geboorteteksten en geboortegedichtjes aan. Heb je een leuke tekst gevonden, dan kun je die met kopiëren en plakken zo in je geboortekaartje plaatsen.

Hulp bij stoere geboortekaartjes maken

Kun je hulp gebruiken bij het maken van je geboortekaartje, of heb je misschien bepaalde wensen, zoals het aanpassen van de kleur van het kaartje? Neem contact op met de klantenservice, en we helpen je graag (en gratis)!

Nog veel meer stoere geboortekaartjes

Je vindt nog meer stoere geboortekaartjes in de collecties: hippe geboortekaartjes, geboortekaartjes jongen en geboortekaartjes meisje. Stoere foto geboortekaartjes vind je in de collecties: geboortekaartje met foto, krijtbord geboortekaartjes en baby in wonderland.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!