Adresboek voor geboortekaartjes versturen

Als je de geboortekaartjes direct wilt laten versturen, dan kun je nu vast je adresboek online aan maken. Als je kindje dan straks is geboren, dan kun je letterlijk met één druk op de knop al je geboortekaarten versturen.

Adressen online invoeren

Als je de adressen nog niet digitaal beschikbaar hebt, dan kun je de adressen via de site invoeren. Je kiest hiervoor boven in het menu onder 'mijn gegevens' voor 'mijn adresboek' waarna je een overzicht krijgt van je online adresboek.

Je kunt nieuwe adressen invoeren door op de link 'Nieuw persoon toevoegen' te klikken. Je kunt de adressen zo een voor een invoeren.

Adresboek uploaden via Excel

Als je al een digitaal adresboek hebt, dan kun je dit via Excel eenvoudig uploaden. Belangrijk hierbij is wel, dat de opbouw van je Excel-sheet overeenkomt met de structuur van de site. Download daarvoor hier het basis Excelsheet.

De namen van de kolommen moeten ongewijzigd blijven, omdat daarmee de koppeling in de database wordt gelegd. Heb je vragen over het uploaden van je adresboek, neem dan gerust even contact op met de klantenservice.