Super snelle levertijd

Elke geplaatste bestelling op werkdagen voor 15.00 uur zal dezelfde dag nog door ons gedrukt, verpakt en verzonden worden. Zo heb je de bestelling super snel en met de grootste zorg in huis. Een geboorte is een belangrijk moment in je leven, dan wil je ook dat dit met de grootste precisie en zorg verloopt.

Bestellen als set

Als je de kaartjes als set bestelt, dan worden de ze met blanco enveloppen als een pakketje bij je thuis bezorgd.

Bezorging door DHL Parcel

Bestellingen vanaf 50 geboortekaartjes (bij de lang-liggende kaarten en drieluikjes ligt deze grens op 25 stuks) worden door DHL Parcel bezorgd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- en tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen.

Bezorging via reguliere post

Bestellingen kleiner dan 50 geboortekaartjes (bij lang-liggend en drieluikjes: 25) worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag.

Gratis verzendservice van Geboortepost.nl

Bestellingen die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden in 95% van de gevallen (statistieken van PostNL) de volgende dag bij de geadresseerden bezorgd. Aan het einde van de week en in de maand december ligt dit percentage op ongeveer 90%. Dit in verband met weekend en kerstdrukte.

Wil je de geboortekaartjes liever direct vanuit Geboortepost.nl laten versturen? Maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Je kaarten worden in een geaddresseerde envelop gedaan en gefrankeerd.

Wat betaal je hiervoor?

Je betaalt alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog eens geld voor het insteken en verzenden. Bij Geboortepost.nl is dit dus niet het geval, wel zo fijn en eerlijk!

Levering naar België

Geplaatste bestellingen van onze Belgische klanten worden ook snel in België geleverd. De kaarten die als set (pakket) worden besteld, worden automatisch met DHL (een internationale pakketdienst) verstuurd. Zo heb je de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen (in België) in huis.

Proefdrukken van geboortekaartjes die naar België worden verstuurd, worden met 'Priority' via de reguliere post verzonden. De overkomstduur hiervan is 3 à 4 werkdagen. Houd er dus rekening mee dat de proefdruk iets langer onder weg is.

Internationaal verzendmogelijkheden

Internationale zendingen worden standaard als priority pakketten verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa
Helaas niet mogelijk

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk je hier.