Geboortekaartjes bestellen

Als je de geboortekaartjes zelf wilt versturen, dan laat je de geboortekaartjes gewoon bij je thuis bezorgen. Je krijgt de geboortekaartjes dan met blanco enveloppen thuisbezorgd.

Om je geboortekaartjes te bestellen, klik je boven in het menu op 'Ontwerpen & bestellen' en vervolgens onder je geboortekaartje op 'set kaarten op thuisadres ontvangen'.

Minimale bestelhoeveelheid: 4 kaartjes

Je kiest de papiersoort en het formaat van je geboortekaartje, en geeft het gewenste aantal op (minimaal 4). Tenslotte geef je het adres op waar de geboortekaartjes bezorgd mogen worden. Na een eindcontrole bestelling kun je de geboortekaartjes online afrekenen.

Geboortekaartjes de volgende dag al in huis

Geboortekaartjes die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Die heb je dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Enveloppen van te voren ontvangen

Wil je de enveloppen van je geboortekaartjes graag vooraf ontvangen, dan kun je deze vast bestellen. Klik hiervoor (als je bent ingelogd) boven in menu, onder 'ontwerpen en bestellen' op 'Enveloppen bestellen'.

Voor de enveloppen geldt een aanbetaling van 15 cent per stuk. Als je dan bij het bestellen van de geboortekaartjes de enveloppen op "nee" zet, wordt het bedrag van de enveloppen automatisch weer in mindering gebracht op je bestelling.


Gratis verzendservice

Wil je de geboortekaartjes liever direct vanuit Geboortepost.nl laten versturen, maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Je kaarten worden in een geaddresseerde envelop gedaan en gefrankeerd.

Wat betaal je hiervoor?

Je betaalt alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog eens geld voor het insteken en verzenden.

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: