Kaartjes bestellen voor de geboorte

Als je de geboortekaartjes zelf wilt versturen, dan laat je de deze gewoon bij je thuis bezorgen. Je krijgt de kaartjes dan met blanco enveloppen thuisbezorgd.

Om een bestelling te plaatsen van het kaartje waar je helemaal weg van bent, klik je boven in het menu op 'Ontwerpen & bestellen' en vervolgens onder je geboortekaartje op 'set kaarten op thuisadres ontvangen'.

Minimale bestelhoeveelheid: 4 kaartjes

Je kiest de papiersoort en het gewenste kaart formaat en geeft het gewenste aantal op (minimaal 4). Tenslotte geef je het adres op waar de bestelling moet worden bezorgd. Na een eindcontrole van je bestelling kun je de bestelling veilig en snel online afrekenen.

De volgende dag al in huis

Bestellingen die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Die heb je dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Enveloppen van te voren ontvangen

Wil je de enveloppen vooraf ontvangen, dan kun je deze alvast bestellen. Het is namelijk wel zo prettig om de enveloppen al eerder in huis te hebben dan de kaartjes. Zo kun je vooraf al veel werk uit handen nemen door adressen alvast op de enveloppen te schrijven.

Klik om de enveloppen te bestellen (als je bent ingelogd) boven in menu, onder 'ontwerpen en bestellen' op 'Enveloppen bestellen'. Voor de enveloppen geldt een aanbetaling van 30 cent per stuk. Als je dan tijdens het bestellen, de enveloppen op "nee" zet, wordt het bedrag van de enveloppen automatisch weer in mindering gebracht op je bestelling.