Geboortekaartjes snel drukken

Wil je je geboortekaartjes snel drukken, dan zijn we je bij Geboortepost.nl graag van dienst. Of je nu een zelf ontworpen geboortekaartje gedrukt wilt hebben, of een van de vele designs van de site wilt gebruiken; voor de snelheid van drukken en versturen maakt dat niet uit.

Eigen ontwerp geboortekaartjes snel drukken

Als je zelf een geboortekaartje hebt ontworpen, dan kun je je ontwerp snel uploaden naar de site. Als je ervoor zorgt dat het formaat van je ontwerp EXACT conform de specificaties van geboortepost is, dan bereik je daarmee 2 belangrijke dingen:

  1. Maximale afdrukkwaliteit
  2. Direct juist gepositioneerd, direct klaar om te drukken

Maximale afdrukkwaliteit

Als je het ontwerp exact in het juiste formaat aanlevert, dan kan het bestand 1-op-1 worden gedrukt. Er hoeft niet te worden vergroot (dat gaat ten kosten van de kwaliteit) of verkleind (ook dat gaan ten koste van de kwaliteit) en dus bereik je de maximale kwaliteit.

Direct juist gepositioneerd, direct klaar om te drukken

Als je je eigen ontwerp uploadt naar de site en in de kaart plaatst, dan zal je ontwerp direct juist gepositioneerd worden. Je hoeft alleen maar te controleren of je ontwerp netjes binnen de snijlijnen valt, en je kunt je bestelling al plaatsen. Het maken en bestellen van je zelf ontworpen geboortekaartje heb je dan binnen 5 minuten voor elkaar!

Geboortekaartjes snel drukken

Geboortekaartje uit de collectie van Geboortepost snel laten drukken

Als je kiest voor een geboortekaartje uit de collectie van Geboortepost.nl, dan kun je je geboortekaartjes nog sneller laten drukken. Alle geboortekaartjes zijn voorzien van basisteksten die je alleen nog maar hoeft aan te passen, en je geboortekaartje is klaar. Je kunt de geboortekaartjes dan meteen bestellen en snel laten drukken.

Hoe snel worden de geboortekaartjes gedrukt nadat je hebt besteld?

Om bestellingen snel te leveren, worden bestellingen van geboortekaartjes vrijwel continu verwerkt. Vlak nadat je de bestelling hebt geplaatst, worden de kaarten digitaal overgezet naar de drukker, waar deze worden gedrukt, gesneden, eventueel van een rillijn voorzien, eventueel gelakt en vervolgens verpakt en verzonden.

Kaarten die uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog ter verzending bij de Post aangeboden, die heb je dan doorgaans de volgende dag al in huis.

Geboortekaartjes nog sneller in huis

Als je de geboortekaartjes nog sneller bezorgd wilt hebben, dan heb je daarvoor de volgende 2 mogelijkheden:

  1. Geboortekaartjes afhalen
  2. Geboortekaartjes direct laten versturen

Geboortekaartjes afhalen

Als je de geboortekaartjes echt snel wilt hebben, dan kun je ze dezelfde middag ook afhalen. Neem hiervoor welk even contact op met de klantenservice, dan kunnen we je precies vertellen vanaf hoe laat die middag je geboortekaartjes klaarliggen om afgehaald te worden.

Geboortekaartjes direct laten versturen

De aller snelste manier om je geboortekaartjes snel bezorgd te hebben, is door gebruik te maken van de gratis verzendservice. Je kaarten worden dan dezelfde dag nog gedrukt en verzonden aan je geadresseerden, dan liggen ze je kaarten de volgende dag al bij iedereen in de bus!

Geboortekaartjes snel drukken en versturen

Plaats je bestelling (op werkdagen) voor 15.00 uur, en je hebt de geboortekaartjes de volgende dag in huis.

Maak je gebruik van de gratis verzendservice dan liggen je geboortekaartjes zelfs de volgende dag al bij de geadresseerden in de bus!

Foto geboortekaartjes snel drukken

De mooiste geboortekaartjes snel laten drukken. Vandaag besteld: morgen in huis!

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: