Nieuwe geboortekaartjes

De keuze aan geboortekaartjes is groot. Het kiezen van het perfecte geboortekaartje voor je zoontje of dochtertje zal door die enorme keuze misschien ook niet makkelijk zijn! Je wilt daarnaast natuurlijk ook niet het geboortekaartje sturen dat je overal al ziet.

Vrijwel dagelijke nieuwe geboortekaartjes

De collectie van Geboortepost.nl wordt vrijwel dagelijks vernieuwd. Door doorlopend nieuwe geboortekaartjes aan de collectie toe te voegen, heb je niet alleen een ruime keuze, maar ook altijd unieke, nieuwe ontwerpen tot je beschikking.

Nieuwe geboortekaartjes makkelijk te herkennen

Alle nieuwe geboortekaartjes op de site krijgen een groene balk met daarin het woord "nieuw". Deze groene balk wordt getoond als je door de geboortekaartjes-collectie bladert binnen een categorie (je ziet dan meerdere geboortekaartjes tegelijk op je scherm) en met de muis over de geboortekaartjes beweegt. Swipe je door de collectie vanaf smartphone of tablet, dan is de groene balk bij de nieuwe geboortekaartjes continu zichtbaar.

Deze "nieuw"-balk wordt alleen de eerste twee maanden getoond dat het betreffende geboortekaartje op de site staat. Kies je een van deze nieuwe geboortekaartjes, dan weet je zeker dat jij als één van de eersten dit geboortekaartje verstuurt!

Geboortekaartjes op maat aanpassen

Heb je een leuk geboortekaartje gezien, maar wil je dit nog iets aangepast hebben, dan kan dat uiteraard. Zo kan elk geboortekaartje (ook als het niet tot de allernieuwste geboortekaartjes behoort) voor jou op maat, uniek, gemaakt worden. Zonder meerkosten!