Islamitisch geboortekaartje met Arabische teksten

Als je op zoek bent naar een Islamitisch geboortekaartje met Arabische teksten, dan kun je daarvoor terecht op Geboortepost.nl. Kies een mooie kaart uit de ruime collectie Arabische geboortekaartjes, pas de tekst aan en je Islamitische geboortekaartje is klaar.

Islamitisch geboortekaartje uit alle andere collecties

Je hoeft je bij de keuze van jouw perfecte geboortekaartje natuurlijk niet tot alleen de Islamitische collectie te beperken. Je kunt uiteraard ook uit alle andere collecties geboortekaartjes kiezen, en daar je eigen Arabische teksten in plaatsen.

Het plaatsen van Arabische teksten in je geboortekaartje kan gewoon via de site. Belangrijk hierbij is wel, dat je als lettertype voor de Arabische tekst "Arial" kiest. Dit lettertype kan namelijk perfect met het Arabische schrift overweg.


Islamitisch geboortekaartje Arabische teksten

Teksten vertalen naar het Arabisch

De site kan helaas niet naar het Arabisch vertalen. Als je zelf geen Arabisch spreekt of schrijft, probeer dan de teksten met bijvoorbeeld Google Translate te vertalen. Let wel op: Google Translate is niet perfect, helemaal foutloos is de vertaling maar zelden. Het is dus wel verstandig om de de geschreven tekst door een vriend, vriendin of een familielid te laten controleren.

Islamitisch geboortekaartje tweetalig

De islamitische geboortekaartjes uit de collectie Arabische Geboortekaartjes zijn tweetalig opgesteld, met de tekst zowel in het Arabisch als in het Nederlands. Je kunt dit natuurlijk ook wijzigen: je kunt het geboortekaartje ook met alleen Arabische teksten maken, of met alleen Nederlandse teksten. Het is zelfs mogelijk (zonder meerkosten) om zowel een Arabisch geboortekaartje te maken, als een Nederlands geboortekaartje. Aan jou de keus!

Voordelig Islamitisch geboortekaartje

De Islamitische geboortekaartjes van Geboortepost.nl zijn erg voordelig. Een overzicht van alle prijzen van de geboortekaartjes tref je hier. De minimale oplage is slechts vier kaarten, dus ook als je slechts een paar kaarten nodig hebt, ben je bij Geboortepost aan het juiste adres.

Wil je eerst de kwaliteit van de geboortekaartjes beoordelen? Geen probleem: bestel een proefdruk van je geboortekaartje. Het geboortekaartje wordt dan op twee papiersoorten gedrukt en per post naar je verzonden. Zo kun je thuis in alle rust de kwaliteit van de geboortekaartjes controleren. De eerste proefdruk is helemaal gratis; je betaalt zelfs geen verzendkosten!

Handige Tip: online Arabisch toetsenbord

Wil je graag Arabische teksten typen, maar beschik je niet over een Arabisch toetsenbord? Maak dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord. Via het online toetsenbord kun je de tekst typen door de Arabische toetsen aan te klikken. Je selecteer vervolgens de Arabische tekst, en kunt de tekst dan met kopiëren en plakken zo via de kaartenmaker van Geboortepost.nl in je geboortekaartje plaatsen!

Als je hier hulp bij kunt gebruiken, dan mag je de Arabische tekst ook altijd even mailen naar de klantenservice: we helpen je graag!