De goedkoopste geboortekaartjes

De goedkoopste geboortekaartjes bestel je bij Geboortepost.nl. Als je online de prijzen van geboortekaartjes gaat vergelijken, dan kunnen de verschillen flink oplopen. Geboortepost.nl behoort al sinds 2004 tot de goedkoopste online aanbieders van geboortekaartjes.

De laagste prijs garantie

Heb je op de site van Geboortepost.nl een mooi geboortekaartje gezien, maar heb je (soortgelijke) geboortekaartjes ergens anders goedkoper gezien? Neem dan contact op met de klantenservice.

Vermeld waar je de andere geboortekaartjes hebt gezien, in welk formaat je ze wilt bestellen, en om hoeveel stuks het gaat. We controleren dan de totaalprijs, en passen deze dan voor jou aan!

Voorwaarden voor de laagste prijs garantie

  • Het betreft geboortekaartjes in dezelfde maat, uitvoering en afwerking.
  • De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders.
  • Het prijsverschil moet door Geboortepost.nl controleerbaar zijn d.m.v. een prijslijst.
  • De vergelijking geldt voor de Nederlandse online aanbieders van geboortekaartjes. Andersoortige winkels zijn uitgesloten, zoals copyshops en online drukwerkbemiddelingsbedrijven.
  • Als je gebruik wilt maken van de laagste prijs garantie, dan dien je vóórdat je bestelt contact op te nemen met de klantenservice. Achteraf kan geen beroep op deze prijsgarantie worden gedaan.