Geboortekaartjes België

Je kunt je geboortekaartjes uiteraard ook vanuit België bestellen. Er zijn in dit geval enkele zaken waar je rekening mee moet houden, om het bestellen en ontvangen goed (en goedkoop!) te laten verlopen.

Formaat geboortekaartjes

Houd bij het kiezen van je type geboortekaartje (vierkant, rechthoekig, liggend) alvast rekening met de verzendkosten. De kosten voor de benodigde postzegels voor verzending verschillen nogal!

De Belgische Post maakt onderscheid tussen "genormaliseerd" en "niet-genormaliseerd". Het "niet-genormaliseerde"-tarief is twee keer zo hoog als het "genormaliseerde"-tarief.

Alle vierkante geboortekaarten vallen onder "niet-genormaliseerd", het (twee keer zo) hoge tarief dus. Je kunt de geboortekaartjes voor België dus beter rechthoekig of liggend bestellen. Heb je een mooi vierkant geboortekaartje gezien dat nog niet rechthoekig of liggend beschikbaar is, neem dan even contact op met de klantenservice, we passen het graag (en kosteloos!) voor je aan!

Proefdruk geboortekaartje België

Proefdrukken van geboortekaartjes die naar België worden verstuurd, worden priority verstuurd. Houd hierbij rekening met 2 a 3 werkdagen levertijd.

Levertijd geboortekaartjes België

Bestellingen van geboortekaartjes die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag gedrukt, verpakt en met een Expressdienst naar België verzonden. Je hebt de geboortekaartjes dan 1 a 2 dagen later in huis.

Veilig online betalen

Je kunt je geboortekaartjes veilig betalen met Bancontact Mister Cash of Creditcard.