Drieluik geboortekaartjes

Wil je een keer iets anders dan een "standaard klap-kaartje" die je al zo veel ziet? Bij Geboortepost heb je ook een ruime keus aan drieluik geboortekaartjes.

Je kunt een drieluik geboortekaartje kiezen uit de collectie van Geboortepost, of een geboortekaartje zelf ontwerpen.

Drieluik geboortekaartjes uit de collectie van Geboortepost

Je vindt de drieluik geboortekaartjes in bijna alle collecties van Geboortepost.nl. Je hoeft (direct boven de kaartjes) alleen de huidige weergave in "drieluik" te veranderen.

Heb je een mooi geboortekaartje op de site gezien waarvan nog géén drieluik-versie van bestaat, neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of we het geboortekaartje (zonder meerkosten) in een drieluikje kunnen omzetten.

Zelf drieluik geboortekaartje ontwerpen

Je kunt ook een drieluik geboortekaartje zelf ontwerpen. Via de Online Editor op de site, of in een eigen tekenprogramma als bijvoorbeeld Photoshop. De aanleverspecificaties voor je eigen ontwerp drieluikje kun je hier downloaden.

Drieluik tip 1: de naam

Als je voor je kindje een naam van 3 letters in gedachten hebt, dan is het leuk om op de voorzijde van de kaart, in elk vlak groot een letter te plaatsen.

Drieluik tip 2: foto op de achterzijde

Plaats een brede foto van je kindje of jouw hele gezin op de achterzijde van het drieluik geboortekaartje. Let bij het fotograferen op dat je de foto van redelijke afstand neemt. In de hoogte zul je namelijk veel moeten bijsnijden, dat is praktisch onmogelijk als de foto te ver ingezoomd is gemaakt.

Drieluik tip 3: tweeling

Verwacht je een tweeling, dan kun je voor elk kindje een heel eigen zijde van het drieluik geboortekaartje inrichten.