Babykaartjes

Babykaartjes maken is heel eenvoudig, kies uit de ruime collectie babykaartjes op deze site, of ontwerp je eigen babykaartje helemaal zelf. Je bestelt de geboortekaartjes pas als de baby is geboren en je kaartjes helemaal klaar zijn. Als je je bestelling voor 15.00 uur plaatst op een werkdag, dan worden ze dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen heb je je babykaartjes dan de volgende dag al in huis!

Je kunt ook gebruik maken van de gratis verzendservice, je kaartjes worden dan met PostNL verzonden!

Babykaartjes maken

Babykaartjes kun je makkelijk online maken. Alle babykaartjes uit de collectie van Geboortepost zijn kant en klaar opgemaakt. Je hoeft in principe alleen de tekst nog maar aan te passen, en eventueel een foto aan je babykaartje toe te voegen, en je kaart is klaar. Wil je het kaartje meer op maat gemaakt hebben, een iets afwijkend ontwerp, of bijvoorbeeld in een andere kleur, dan kan dat ook. Neem contact op met de klantenservice, en we passen je kaartje graag op maat aan.

Goedkope babykaartjes

De babykaartjes van Geboortepost worden digitaal gedrukt. De nieuwste afdruk- en afwerktechnieken staan garant voor een hoge, constante kwaliteit een snelle levering en tegelijk een lage prijs. Bekijk de kosten van geboortekaartjes, en vergelijk de prijzen gerust met collega leveranciers, en vraag de proefdruk van je babykaartje op. Je kunt de kwaliteit van je babykaartje en bijvoorbeeld de snelheid van leveren controleren. Zo kom je straks, als de baby is geboren, niet voor vervelende verrassingen te staan.

Tekst babykaartjes

Zoek je een leuke, originele tekst voor in je babykaartjes? We hebben er veel, heel veel voor je verzameld. Heb je een leuke tekst geboortekaartje voor in je babykaartje gevonden, dan kun je die met "knippen en plakken" zo in je babykaartje plaatsen!