Huidig:

Geboortekaartjes broertje geboortekaartjes zusje

De allermooiste geboortekaartjes broertje en zusje kun je online zelf maken. Plaats de tekst, voeg eventueel een leuke foto van het broertje of zusje samen met de baby toe en je geboortekaart is klaar.

De broertje of zusje geboortekaartjes heb je in een handomdraai zelf gemaakt. Klik op een van bovenstaande geboortekaartjes broertje zusje om de geboortekaart uitvergroot te bekijken of er een gratis proefdruk van te bestellen.

Geboortekaartjes broertje en zusje zelf aanpassen

Je kunt het geboortekaartje nog verder naar wens aanpassen door bijvoorbeeld een of meerdere eigen foto's toe te voegen. In de handige Online Editor van Geboortepost.nl heb je dat zo voor elkaar. En kun je hulp gebruiken bij het zelf maken van je geboortekaartje, neem dan contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Andere gezinssamenstelling?

Heb je een leuk geboortekaartje voor een broertje of zusje gezien, maar is jullie gezinssamenstelling anders? Neem gerust even contact op met de klantenservice en we passen het kaartje graag op maat aan voor je aan. Zonder meerkosten!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!