Huidig:

Klassieke geboortekaartjes

Klassieke geboortekaartjes voor de geboorte van je zoon of dochter. Tijdloze, stijlvolle geboortekaartjes waar je zelf de geboorteteksten makkelijk in kunt schrijven. Klik op een van de bovenstaande klassieke geboortekaartjes om het geboortekaartje uitvergroot te bekijken en vraag er meteen vrijblijvend een gratis proefdruk van op!

Klassieke geboortekaartjes maken

Klassieke geboortekaartjes kun je online zelf maken. Klik eerst op een van de bovenstaande geboortekaartjes om deze uitvergroot te bekijken. Om het geboortekaartje te bewerken, klik je op de button "Dit kaartje maken". Het klassieke geboortekaartje wordt dan op je account geplaatst, waarna je het eenvoudig kunt bewerken.

Klassieke geboortekaartjes met foto

Wil je graag een foto van je kindje opnemen in het klassieke geboortekaartje? In de Online Editor kun je zelf een of meerdere foto's toevoegen. En mocht je daar toch niet helemaal uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice en we helpen je graag!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!