Huidig:

Geboortekaartjes voetjes geboortekaartjes handjes

Geboortekaartjes voetjes en met handjes kun je makkelijk zelf maken. Kies een geboortekaartje uit de collectie van Geboortepost.nl of maak zelf een mooie foto van kleine handjes en of voetjes en plaats deze foto in je geboortekaartje. Pas de geboorteteksten zelf aan, en vraag vrijblijvend een proefdruk van je geboortekaartje aan!

Geboortekaartjes voetjes en handjes maken

Geboortekaartjes met handjes en voetjes kun je online zelf maken. Klik eerst op een van de bovenstaande geboortekaartjes om deze uitvergroot te bekijken. Om de geboortekaart te bewerken klik je rechts van het geboortekaartje op de button "Dit kaartje maken". Het kaartje wordt dan opgeslagen op je account, waarna je het kaartje kunt aanpassen.

Geboortekaartjes voetjes en handjes bestellen

Als de baby is geboren, hoef je alleen nog maar laatste gegevens aan te passen, en je geboortekaartje is klaar. Controleer de digitale proefdruk goed, en je kunt de geboortekaartjes bestellen. Bestel je kaarten op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur, en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!