Huidig:

Geboortekaartje met foto

Unieke foto geboortekaartjes kun je makkelijk online zelf maken. Kies een geboortekaartje uit deze collectie, pas de teksten aan, plaats een mooie foto van je baby, en het geboortekaartje is klaar. Natuurlijk kun je van je geboortekaartje eerst een gratis proefdruk opvragen: vandaag besteld, dan morgen al in huis!

Foto geboortekaartjes maken

Foto geboortekaartjes zelf maken is heel eenvoudig. Kies een kaartje uit deze collectie, pas zelf online de teksten aan, upload een eigen foto en je geboortekaartje is klaar. Twijfel je over de kwaliteit van de foto, of kun je hulp gebruiken bij het mooi plaatsen van de foto in je geboortekaartje, neem dan contact op met de klantenservice, dan helpen we je graag!

Foto geboortekaartjes broertje, zusje

Heb je al een of meer kinderen, betrek dan de broertjes en zusjes bij het geboortekaartje. Plaats bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het geboortekaartje een extra foto van de baby met het broertje of zusje. De foto geboortekaartjes worden zo extra persoonlijk! Je kunt (zonder meerkosten) zo veel foto's in je geboortekaartje plaatsen als je wilt.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!