Geboortekaarten

Geboortekaarten maak en bestel je eenvoudig online. Kies een mooie geboortekaart uit de collectie, of maak je geboortekaarten helemaal zelf. De geboortekaarten worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden, dan heb je je bestelling in principe de volgende dag al in huis!

Geboortekaarten maken

Je kiest eerst een van de geboortekaarten uit de collectie van Geboortepost. Deze geboortekaart wordt opgeslagen op je account waarna je je geboortekaart zelf kunt aanpassen. Je kunt teksten aanpassen, verwijderen of juist toevoegen. Je kunt ook lettertypes- tekstgrootte en bijvoorbeeld de kleur aanpassen. Voeg een of meerdere foto's toe, en zo maak je eenvoudig online je eigen unieke geboortekaarten!

Ontwerp je je geboortekaarten liever in een programma als Photoshop, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kies je een blanco geboortekaart, en upload je je ontwerp naar de site.

Geboortekaarten bestellen

Je bestelt de geboortekaarten pas, als deze echt helemaal klaar zijn om gedrukt te worden. Je bestelt je geboortekaarten dus pas nadat je kindje is geboren en je de laatste wijzigingen (zoals bijvoorbeeld de juiste geboortedatum) in de geboortekaart hebt aangebracht.

Je hebt je bestelling geboortekaarten dan snel in huis, want als je je bestelling uiterlijk om 15.00 uur plaatst, dan worden ze nog dezelfde dag gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Daarom geboortekaarten van Geboortepost.nl

  • Unieke collectie geboortekaarten, waarbij alles naar wens kan worden aangepast.
  • Exclusieve foto geboortekaarten, je babyfoto professioneel geplaatst.
  • Laat je geboortekaarten direct versturen. Vandaag besteld: morgen bij iedereen in de bus!
  • Laagste prijs garantie, gewoon nergens goedkoper!
  • Goedkope geboortekaarten, ook bij de minimale oplage van slechts 4 kaarten.
  • Gratis PDF in hoge resolutie van je geboortekaart.
  • Nabestellen van geboortekaarten altijd mogelijk.