Zonder reclame

Geboortekaartjes zonder reclame bestel je bij Geboortepost.nl. De kaartjes worden professioneel gedrukt, zonder verplichte reclame op de voor of achterkant van je kaartje.

Geboortekaartjes zonder reclame, het is geen reclamezuil!

Geboortekaartjes zijn er voor het aankondigen van de komst van je kindje en niet een of andere reclamefolder van je geboortekaartjes drukkerij. Geboortepost.nl plaatst dus géén verplichte Geboortepost-reclame op je geboortekaartje.

Het is geen reclamezuil!

Een geboortekaartje is er voor het aankondigen van de komst van je kindje en niet een of andere reclamefolder van de drukkerij waar je je bestelling hebt geplaatst. Geboortepost.nl plaatst dus géén verplichte reclame op je kaart, deze zijn precies zoals op de website te zien is, zonder extra teksten van onze drukkerij. Er staat alleen een verplichte batchnummer op de achterzijde (zo onopvallend mogelijk), om bij eventuele problemen precies te kunnen zien om welke kaart het gaat.

Kies zelf je achterkant tekst

Als je een ontwerp kiest uit de collectie van Geboortepost.nl, dan staat bij de meeste designs op de achterzijde (klein onderin) de naam van de site: www.geboortepost.nl. Mensen die je geboortekaartje ontvangen en benieuwd zijn naar waar jij ze hebt laten drukken, kunnen dat dan makkelijk zien. Je snapt dat wij dit kleine beetje reclame op het geboortekaartje waarderen. Maar om heel eerlijk te zijn: we begrijpen ook best goed als je dat liever niet wilt. En dus kun je de naamsvermelding er zelf makkelijk vanaf halen.

Drukkerijnaam verwijderen van de achterkant

Dus als je de naam van onze website liever niet op het kaartje wilt hebben staan, dan begrijpen we dat maar al te goed. Als je het kaartje in de online editor bewerkt (waar je dus ook alle teksten kunt aanpassen), dan kun je de naam van de site een keer aanklikken, dan is de tekst geselecteerd en kun je deze verwijderen. Je slaat vervolgens de wijzigingen op, en de naam is definitief van de kaart af!

Handig om te weten als je kiest voor de verzendservice

Als je ervoor kiest om de bestelling direct door Geboortepost.nl te laten versturen, dus als je gebruik maakt van de gratis verzendservice, dan wordt de adressering op de envelop zelf aangebracht. Op de envelop van het kaartje zelf dus, we plakken geen etiketten. Er zijn leveranciers van geboortekaartjes die de kaartjes in vensterenveloppen versturen, het adres wordt dan op de achterkant gedrukt. Geboortepost.nl kiest hier bewust niet voor. Een mooie dichte envelop met het adres erop. Bijkomend voordeel: je kunt de achterkant van het kaartje bij je ontwerp betrekken!