Uitnodiging doopfeest

Een uitnodiging voor een doopfeest stuur je makkelijk en snel via Geboortepost.nl. Maak gebruik van een van de vele mooie ontwerpen, pas de tekst aan zodat deze geschikt is voor een uitnodiging doopfeest, en je kunt je uitnodiging doopfeest bestellen.

Hoewel geboortepost.nl voornamelijk voor geboortekaartjes wordt gebruikt, zijn de vele mooie ontwerpen natuurlijk ook meer dan geschikt om een prachtige uitnodiging voor het doopfeest te maken en versturen. Het enige dat je nog maar hoeft te doen, is de standaard tekst aan te passen. En dat kun je gewoon online vanaf je laptop, tablet of smartphone zelf doen!Uitnodigingen doopfeest eigen foto

Je kunt voor de uitnodiging doopfeest ook een eigen foto gebruiken. De ontwerpen voor de uitnodiging vind je in de categorie "foto zelf plaatsen", waar je een prachtige foto van je zoon of dochter zelf eenvoudig aan toe kunt voegen. Kun je bij het plaatsen van de foto hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Uitnodiging doopfeest: voorbeeld tekst

Bijgaand tref je een voorbeeld tekst die je kunt gebruiken voor op de uitnodiging van het doopfeest:

volledige naam wordt gedoopt!

Op datum wordt roepnaam gedoopt.
Graag willen wij jullie van harte uitnodigen
om bij de doop aanwezig te zijn.

De doop zal plaatsvinden in de naam kerk,
om tijdstip uur.
Na afloop van het heilige doopsel nodigen wij jullie bij ons thuis uit voor een hapje en een drankje.

Mochten jullie onverhoopt verhinderd zijn,
laten jullie dat dan van te voren even weten?