Snel drukken en leveren

Wil je je geboortekaartjes snel drukken, dan zijn we je bij Geboortepost.nl graag van dienst. Of je nu een zelf ontworpen geboortekaartje gedrukt wilt hebben, of een van de vele designs van de site wilt gebruiken; voor de snelheid van drukken en versturen maakt dat niet uit.

Eigen ontwerpen, snel gedrukt

Als je zelf een kaartje hebt ontworpen, dan kun je je ontwerp snel uploaden naar de site. Als je ervoor zorgt dat het formaat van je ontwerp EXACT conform de specificaties van Geboortepost.nl is, dan bereik je daarmee 2 belangrijke dingen. Namelijk een maximale afdrukkwaliteit en het ontwerp is direct juist gepositioneerd en direct klaar om te drukken.

Maximale afdrukkwaliteit

Als je het ontwerp exact in het juiste formaat aanlevert, dan kan het bestand 1-op-1 worden gedrukt. Er hoeft niet te worden vergroot (dat gaat ten kosten van de kwaliteit) of verkleind (ook dat gaan ten koste van de kwaliteit) en dus bereik je de maximale kwaliteit.

Direct juist gepositioneerd, direct klaar om te drukken

Als je je eigen ontwerp upload naar de site en in de kaart plaatst, dan zal je ontwerp direct juist gepositioneerd worden. Je hoeft alleen maar te controleren of je ontwerp netjes binnen de snijlijnen valt, en je kunt je bestelling al plaatsen. Het maken en bestellen van je zelf ontworpen geboortekaartje heb je dan binnen 5 minuten voor elkaar!

Hoe snel zullen de kaartjes bedrukt worden na je bestelling?

Om bestellingen snel te leveren, worden bestellingen van geboortekaartjes vrijwel continu verwerkt. Vlak nadat je de bestelling hebt geplaatst, worden de kaarten digitaal overgezet naar de drukker, waar deze worden gedrukt, gesneden, eventueel van een rillijn voorzien, eventueel gelakt en vervolgens verpakt en verzonden.

Kaarten die uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog ter verzending bij de Post aangeboden, die heb je dan doorgaans de volgende dag al in huis.