Originele geboortekaartjes met foto

Ben je op zoek naar originele geboortekaartjes met foto? Bij Geboortepost.nl tref je niet alleen heel veel geboortekaartjes met foto, maar vooral ook heel veel originele foto geboortekaartjes! Je kunt daarbij kiezen uit de volgende collecties:

  1. geboortekaartjes foto laten plaatsen
  2. geboortekaartjes foto zelf plaatsen
  3. eigen ontwerp foto geboortekaartjes

Geboortekaartjes foto laten plaatsen

Naast alle hierboven genoemde foto geboortekaartjes, zijn er ook nog twee collecties "gewone" foto geboortekaartjes, opgedeeld in twee collecties, waarvan foto laten plaatsen de eerste is. De naam zegt het al: je mag de foto laten plaatsen, want dat is net iets te complex om via de site zelf te doen. Dat gaat in Photoshop nu eenmaal makkelijker. Dus mail je foto naar de klantenservice, en je foto is op werkdagen binnen 2 uur geplaatst. Je hoeft alleen nog maar het kaartje te controleren, en je kunt ze al bestellen!

Geboortekaartjes foto zelf plaatsen

De laatste collectie is die van foto geboortekaartjes waar je de foto zelf kunt plaatsen. Klik op het geboortekaartje om deze te bewerken, upload je foto en zet deze daar waar je wilt! Natuurlijk mag je de foto ook weer door de klantenservice laten plaatsen als je dat makkelijker vindt, we helpen je graag!

Eigen ontwerp foto geboortekaartjes

Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp foto geboortekaartje te maken. Maak gebruik van de handige Online Editor van Geboortepost, of upload een zelf gemaakt ontwerp naar de site. In beide gevallen kies je eerst het soort geboortekaartje uit dat je wilt maken, en kunt daarna aan de slag. Mocht je overwegen zelf je geboortekaartje te maken in Word, lees dan eerst: Geboortekaartje maken in Word.