Marokkaanse geboortekaartjes

Ook voor Marokkaanse geboortekaartjes kun je terecht op Geboortepost.nl. De collectie Marokkaanse geboortekaartjes bestaat uit een ruim aantal complete geboortekaartjes, waar zelfs de basisteksten al in staan geplaatst. Je hoeft de teksten alleen nog maar aan te passen en je Marokkaanse geboortekaartje is klaar.


Marokkaanse geboortekaartjes met foto Marokkaans geboortekaartje
met foto
Vanaf € 1,19 per stuk

Marokkaanse geboortekaartjes tweetalig

De Marokkaanse geboortekaartjes zijn tweetalig opgesteld, met de tekst zowel in het Arabisch als in het Nederlands. Je kunt dit natuurlijk ook wijzigen: je kunt het geboortekaartje ook met alleen Arabische teksten maken, of met alleen Nederlandse teksten. Het is zelfs mogelijk (zonder meerkosten) om zowel een Arabisch geboortekaartje te maken, als een Nederlands geboortekaartje. Aan jou de keus!


Marokkaanse geboortekaartjes roze hart Marokkaans geboortekaartje
roze hart
Vanaf € 1,19 per stuk

Arabisch tekst in je Marokkaanse geboortekaartjes

Via de handige Online Editor van Geboortepost.nl kun je gewoon Arabische Tekst in je geboortekaartje plaatsen. Belangrijk hiervoor is wel, dat je als lettertype "Arial" selecteert. Dit lettertype kan perfect overweg met het Arabische Schrift. Je dient de tekst dan wel zelf in het Arabisch te schrijven, maak hiervoor eventueel gebruik van Google Translate. Als je hulp kunt gebruiken bij het plaatsen van Arabische Tekst in je Marokkaanse geboortekaartjes, neem dan even contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Ruime keuze aan Marokkaanse geboortekaartjes

Je hoeft je uiteraard bij de keuze voor een mooi geboortekaartje niet te beperken tot de geboortekaartjes uit de categorie Marokkaanse geboortekaartjes. Je kunt alle geboortekaartjes van de site kiezen, in elk ontwerp geboortekaartje kunnen ook Arabische teksten worden geplaatst!


Hippe geboortekaartjes ook voor Marokkaanse kaartjes Hippe geboortekaartjes
Vanaf € 1,19 per stuk
Stoere geboortekaartjes ook voor Marokkaanse kaartjes Stoere geboortekaartjes
Vanaf € 1,19 per stuk
Lieve geboortekaartjes ook voor Marokkaanse kaartjes Lieve geboortekaartjes
Vanaf € 1,19 per stuk

Voordelige Marokkaanse geboortekaartjes

De Marokkaanse geboortekaartjes van Geboortepost.nl zijn erg voordelig. Een overzicht van alle prijzen van de geboortekaartjes vind je hier. De minimale oplage is slechts vier kaartjes, dus ook als je niet veel geboortekaartjes nodig hebt, dan ben je bij Geboortepost aan het juiste adres.

Handige Tip: online Arabisch toetsenbord

Wil je graag Arabische teksten typen, maar beschik je niet over een Arabisch toetsenbord? Maak dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord, selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de Kaartenmaker!


Online Arabisch toetsenbord