Kleuren geboortekaartje

Er zijn veel, heel veel kleuren geboortekaartjes. Van lief, eenvoudig off-white met een bescheiden motiefje, tot vol-vlak knal paars met in grote strakke letters alleen de naam van de baby op de voorzijde van je geboortekaartje gedrukt. En alles daar tussen in!

Geboortekaartje op kleur kiezen

Als je al weet welke kleur of kleuren je voor je geboortekaartje wilt, dan kun je de collectie doorzoeken op alle kaartjes van die kleur en dan je kaartje uitkiezen. Het aanbod kaartjes is dan wel erg beperkt, want niet alle geboortekaartjes zijn in alle kleuren uitgevoerd!

Kleurentrends en modekleuren

Als je graag op de hoogte wilt zijn van alle kleurentrends en modekleuren, dan is Google je grote vriend. Je zoekt eenvoudig op "kleurentrends" eventueel gevolgd door het huidige of zelfs volgende jaar, en je leest wat alle trendwatchers, interieurarchitecten, style-adviseurs en modebloggers ervan denken.

Nog makkelijker is het om in Google vervolgens "afbeeldingen" aan te klikken, en je ziet talloze afbeeldingen van kleuren die trending zijn of worden. Heb je een mooie kleur gevonden? Dan kun je die afbeelding opslaan, en kunnen we precies die kleur voor jouw geboortekaartjes gebruiken!

Kleuren geboortekaartje

Bijna alle geboortekaartjes in bijna alle kleuren

Bij Geboortepost.nl zijn bijna alle kleuren geboortekaartjes mogelijk. Bijna elk design dat je op de site vindt (en dat zijn er nogal wat) kan in vrijwel elke kleur aangepast worden. Dus heb je een mooi geboortekaartje gezien, maar is het niet helemaal jouw kleur? Neem contact op met de klantenservice, geef aan om welk geboortekaartje het gaat en welke kleur je in gedachten hebt, en we passen het graag voor je aan. De kleuren van je geboortekaartje aanpassen is gratis.

Kunnen alle kleuren geboortekaartjes gedrukt worden?

Hoewel bijna alle kleuren geboortekaartjes gedrukt kunnen worden, zijn er een paar uitzonderingen: de kleuren goud, zilver en ook fluoriserende kleuren kunnen wij helaas niet drukken.

Zelf de kleur van je geboortekaartje veranderen

Bij sommige geboortekaartjes kun je zelf de achtergrondkleur veranderen. We proberen nieuwe designs zo flexibel mogelijk te ontwerpen, zodat je onder andere de achtergrondkleur zelf kunt aanpassen. Bij (lang niet alle) ontwerpen is dat (technisch) mogelijk, en zal dat dus in Photoshop gedaan moeten worden. De klantenservice is je dan graag van dienst!

Kleur van je geboortekaartje kiezen

Om je te helpen bij het vinden van de juiste kleuren, hebben we voor specifieke kleuren extra uitleg geschreven:


Kleur geboortekaartje wijkt af van het beeldscherm

Omdat er altijd een verschil zal zitten tussen de kleuren die je op je beeldscherm ziet, en de gedrukte kleuren van je geboortekaartje, is het verstandig vooraf een proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Je krijgt je proefdruk dan op twee verschillende soorten papier thuisgestuurd, zodat je zelf kunt kijken op welke papiersoort jouw kleuren en ontwerp het beste tot z'n recht komen.

Wil je weten waardoor dit verschil in kleur wordt veroorzaakt, en wat je er aan kunt doen om het verschil tot een minimum te beperken, lees dan ook: kleuren geboortekaartje wijken af van beeldscherm.