Gratis geboortekaartjes online versturen

Wil je gratis geboortekaartjes online versturen, dan kun je daarvoor terecht bij sites die E-cards versturen. Geboortepost.nl biedt géén E-cards aan. De reden hiervoor is, dat vrijwel niemand nog E-cards opent, uit angst voor virussen of erger. Om diezelfde reden worden de verzonden mailtjes van E-cards door de meeste mailprogramma's ook niet meer doorgelaten.

De online verstuurde gratis e-cards zullen de ontvanger dus waarschijnlijk niet bereiken. En als de mail al doorkomt, dat wordt die vermoedelijk meteen automatisch verwijderd. Je kunt dus wel gratis geboortekaartjes online versturen, maar houd er rekening mee dat de meeste e-cards onopgemerkt blijven!

Geboortekaartjes online maken

De meeste ouders kiezen er dan ook voor om papieren geboortekaartjes te sturen. Je kunt je geboortekaartjes makkelijk online zelf maken. Gewoon vanaf je laptop, tablet of zelfs smartphone. Kies een mooi geboortekaartje uit, pas de tekst aan zoals jij het hebben wilt, en je geboortekaartje is al klaar. Online geboortekaartjes maken is echt super makkelijk, en leuk om te doen natuurlijk!

Het grote voordeel van het online maken van je geboortekaartjes is, dat je nog van alles naar wens kunt aanpassen. Zo kun je zelf nog teksten toevoegen, of juist verwijderen, een mooie foto op het geboortekaartje plaatsen, of de kaart versieren met allerlei leuke illustraties.

Voor de prijs maakt dat allemaal niet uit, de kaarten worden sowieso op maat voor je gedrukt. Wat er precies op het geboortekaartje staat, dat is voor de prijs niet relevant.

Gratis verzendservice

Als dan de baby is geboren, dan kun je de laatste wijzigingen in het geboortekaartje aanbrengen, zaken als geboortedatum, tijd en gewicht. Als het kaartje helemaal klaar is, dan kun je ze bestellen. Je kunt er voor kiezen om de kaarten als een pakketje thuis gestuurd te krijgen (gewoon, de volgende dag al), maar nog makkelijker misschien is de gratis verzendservice.

Voer de adressen in je online adresboek in, of makkelijker nog: upload alle adressen als een Excelsheet. Je kunt alle dan letterlijk met één druk op de knop versturen. Je hoeft geen postzegel meer te plakken, en geen envelop meer te schrijven. En omdat deze kaartjes dezelfde dag al via PostNL worden verzonden, zijn ze ook een dag eerder bij alle geadresseerden!