Gratis geboortekaartjes downloaden

Als je je geboortekaartjes hebt besteld, dan wil je je geboortekaartje misschien ook wel digitaal ontvangen. Om online te versturen aan familie en vrienden in het buitenland, of bijvoorbeeld omdat je met het ontwerp nog wat leuks wilt doen. Bij geboortepost.nl kun je -nadat je je geboortekaartjes hebt besteld- ook gratis geboortekaartjes downloaden!

Wanneer geboortekaartjes downloaden

Als je de geboortekaartjes online hebt gemaakt, en de (papieren) geboortekaartjes hebt besteld, dan kun je de digitale versie van je geboortekaartje bij de klantenservice opvragen. Als je een recensie wilt schrijven op Facebook of Google, dan is de digitale versie van je geboortekaartje helemaal gratis.

Afhankelijk van de grootte van het digitale bestand wordt het geboortekaartje dan per e-mail of, of via -wanneer het een te groot bestand is om te kunnen mailen- via Wetransfer aan je verzonden, zodat je het geboortekaartje gratis kunt downloaden.

Kan ik ook alleen geboortekaartjes gratis downloaden?

Je kunt de geboortekaartjes gratis downloaden nadat je de échte geboortekaartjes hebt besteld. Je ontvangt dan het PDF-bestand in hoge resolutie dat ook voor het drukken van de kaartjes wordt gebruikt. Als je geen gedrukte geboortekaartjes wilt ontvangen of versturen, maar alleen een geboortekaartje digitaal wilt ontvangen, dan kunnen we je daar helaas niet aan helpen.

De download is alleen voor eigen gebruik

Het digitale bestand van het geboortekaartje dat je gratis kunt downloaden, mag uitsluitend worden gebruikt voor eigen gebruik. Je kunt het geboortekaartje bijvoorbeeld via e-mail versturen aan mensen in het buitenland, (de voorkant van) het geboortekaartje op Facebook plaatsen, of er bijvoorbeeld een mooi canvasdoek van laten maken voor op de kinderkamer. De rechten op de ontwerpen zelf worden uitdrukkelijk niet overgedragen.

Andere bestandsformaten

Je krijgt het hele geboortekaartje toegestuurd als PDF. Dus de voorzijde, binnenzijde en achterzijde in een document, op 300 DPI. Als je het bestand liever in een ander bestandsformaat ontvangt (bijvoorbeeld als JPG), of als je niet het hele geboortekaartje hoeft, maar bijvoorbeeld alleen de voorzijde, dan kan dat natuurlijk ook. De bestanden leveren in een hogere resolutie dan 300 DPI is helaas niet mogelijk.

Gratis geboortekaartjes downloaden

Je geboortekaartje als canvas aan de muur? Of wil je de geboortekaartjes naar het buitenland liever ook alvast digitaal versturen?

Dat kan! Vraag de gratis digitale versie van je geboortekaartje op bij de klantenservice!

Geboortekaartjes gratis downloaden

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: