Geboortekaartjes zonder reclame

Geboortekaartjes zonder reclame bestel je bij Geboortepost.nl. De geboortekaartjes worden professioneel gedrukt, zonder verplichte reclame op je geboortekaartje!

Geboortekaartjes zonder reclame, het is geen reclamezuil!

Geboortekaartjes zijn er voor het aankondigen van de komst van je kindje en niet een of andere reclamefolder van je geboortekaartjes drukkerij. Geboortepost.nl plaatst dus géén verplichte Geboortepost-reclame op je geboortekaartje.

De achterkant van je geboortekaartje

Als je een geboortekaartje kiest uit de collectie van Geboortepost.nl, dan staat bij de meeste ontwerpen op de achterzijde (klein onderin) de naam van de site: www.geboortepost.nl. Mensen die je geboortekaartje ontvangen en benieuwd zijn naar waar jij ze hebt laten drukken, kunnen dat dan makkelijk zien. Je snapt dat wij dit kleine beetje reclame op het geboortekaartje waarderen. Maar om heel eerlijk te zijn: we begrijpen ook best goed als je dat liever niet wilt. En dus kun je de naamsvermelding er zelf makkelijk vanaf halen.

Hippe geboortekaartjes zonder reclame

Naam van de site van het geboortekaartje verwijderen

Dus als je de naam van de site liever niet op je geboortekaartje hebt, dan begrijpen we dat maar al te goed. Als je het geboortekaartje in de Online Editor bewerkt (waar je dus ook alle teksten kunt aanpassen), dan kun je de naam van de site een keer aanklikken, dan is de tekst geselecteerd en kun je deze verwijderen. Je slaat vervolgens de wijzigingen op, en de naam is definitief van de kaart af!

Handig om te weten als je kiest voor de verzendservice

Als je ervoor kiest om de geboortekaartjes direct door Geboortepost.nl te laten versturen, dus als je gebruik maakt van de gratis verzendservice, dan wordt de adressering op de envelop zelf aangebracht. Op de envelop van het geboortekaartje zelf dus, we plakken geen etiketten. Er zijn leveranciers van geboortekaartjes die de geboortekaartjes in vensterenveloppen versturen, het adres wordt dan op de achterkant van het geboortekaartje gedrukt. Geboortepost.nl kiest hier bewust niet voor. Een mooie dichte envelop met het adres erop. Bijkomend voordeel: je kunt de achterkant van het geboortekaartje bij je ontwerp betrekken!

Geboortekaartjes zonder reclame

Als je je geboortekaartjes bestelt bij Geboortepost.nl, staat er géén verplichte reclame of logo op je geboortekaartje.

geboortekaartjes mét foto, zonder reclame

Foto geboortekaartjes zonder reclame

De mooiste foto geboortekaartjes zonder reclame.

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: