Geboortekaartjes paspoort

Geboortekaartjes in de vorm van een paspoort zijn een originele manier om de geboorte van je zoontje of dochtertje aan te kondigen. Originele geboortekaartjes die je eenvoudig zelf online kunt maken.

Geboortekaartjes paspoort Nederlands

De geboortekaartjes paspoort van Geboortepost heeft aan de buitenkant de opmaak van een Nederlands paspoort. Het Nederlandse paspoort heeft de bordeauxrode omslag, zoals alle paspoorten uit de landen van de Europese Unie dat hebben. In goudkleur is op de voorkant van het geboortekaartje paspoort gedrukt "Europese Unie" en "Koninkrijk der Nederlanden". Daaronder staat -net als in het echte paspoort- het woord "paspoort".

Op het geboortekaartje staat daaronder een baby gezichtje met een speen in de mond, ook weer in goudkleur. Hier wijkt het geboortekaartje af van het echte paspoort: daar staat geen baby maar het wapen van Nederland.


Geboortekaartjes paspoort jongen Geboortekaartjes paspoort
Jongen
Vanaf € 1,19 per stuk
Geboortekaartjes paspoort meisje Geboortekaartjes paspoort
Meisje
Vanaf € 1,19 per stuk

Geboortekaartjes paspoort ander land

Wil je graag een geboortekaartje paspoort van een ander land dan Nederland, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice, en we passen het paspoort graag voor je aan.

Binnenkant geboortekaartjes paspoort

De binnenkant van de geboortekaartjes paspoort zijn opgemaakt zoals de pagina waar de persoonsgegevens met foto staan. Het is natuurlijk extra leuk om hier ook een eigen babyfoto aan toe te voegen, net zoals het echte paspoort dus. Inmiddels moeten paspoortfoto's in kleur zijn, maar plaats je liever een zwart-wit foto van je kindje, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt de foto overigens ook gratis in je geboortekaartje laten plaatsen, dan kan een van de ontwerpers de foto exact op maat maken, en deze mooi precies in het grijze kader plaatsen.

Let op: je krijgt in dat geval altijd eerst online een voorbeeld ter controle, pas als je helemaal tevreden bent met het resultaat, dan plaats je de bestelling. Je hebt je paspoort geboortekaartjes dan overigens snel in huis, want als je ze voor 15.00 uur bestelt, dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Die worden dan doorgaans de volgende dag al bij je bezorgd.

Verdere gegevens in je geboortekaartjes paspoort

Aan de binnenkant heb je aan de rechterzijde plaats voor foto, en alle geboortegegevens als geboortedatum, maar ook lengte, gewicht en tijdstip van geboorte. Ook de geboorteplaats en de kleur van de ogen is opgenomen. Deze gegevens kun je eventueel ook weglaten.

Aan de linker binnenzijde is een leuk geboortegedichtje geplaatst, dat gaat over veel reizen. Extra toepasselijk natuurlijk, maar je kunt hier ook een ander geboortegedichtje plaatsen.

Geboortekaartjes paspoort voor een jongen en voor een meisje

De geboortekaartjes paspoort zijn er in twee varianten, voor een jongen en voor een meisje. Het verschil zit in de kleur van de binnenzijde, die is voor het meisjes-kaartje deels in het roze.

Geboortekaartjes paspoort jongen binnenkant Geboortekaartjes paspoort meisje binnenkant