Chinese geboortekaartjes

Zoek je Chinese geboortekaartjes? Dan ben je daarvoor bij Geboortepost.nl aan het juiste adres.

Chinese geboortekaartjes in de collectie

In de collectie van Geboortepost vind je enkele typisch Chinese geboortekaartjes, opgenomen bij de collectie geboortekaartjes jongen en geboortekaartjes meisje. Natuurlijk hoef je je bij je keuze niet te beperken tot alleen deze kaartjes. Elk geboortekaartje kun je voor Chinese geboortekaartjes gebruiken.


Chinese geboortekaartjes

Chinese teksten in je geboortekaartjes

Als je graag Chinese tekst in je geboortekaartje wilt opnemen, dan kan dat gewoon via de site. In de handige Online Kaartenmaker van Geboortepost kun je teksten bewerken of toevoegen. Enige wat je nog even moet doen, is het lettertype op "Chinese" zetten, en de Chinese tekst wordt in je geboortekaartje geplaatst.

Wat als je zelf geen Chinees spreekt of schrijft?

Geboortepost.nl kan helaas niet vertalen. Als je zelf geen chinees schrijft (of iemand kent die deze taal beheerst), dan zou je een beroep kunnen doen op:


Voor complete teksten in het Chinees zijn deze vertaalprogramma's nog net niet goed genoeg, maar voor een leuke kreet als "Hoera een zoon" of "Geboren" op de voorzijde volstaan ze meer dan uitstekend!

Je kunt deze teksten dan gewoon met kopiëren en plakken in je geboortekaartje plaatsen, even het lettertype op Chinese zetten, en je Chinese tekst staat in de kaart.

Kan ik ook een ander lettertype gebruiken?

Of Chinese tekst in een kaart geplaatst (en dus: gedrukt) kan worden, hangt af van het gekozen lettertype. Als het gekozen lettertype de Chinese karakters niet ondersteunen, dan kunnen (dus) de Chinese karakters ook niet in dat betreffende lettertype gemaakt worden.

Op dit moment ondersteunt op de site alleen "Chinese" het Chinese schrift. Mocht je zelf een mooi ander lettertype hebben dat het Chinese schrift ondersteunt, neem dan even contact op met de klantenservice, dan kunnen we je tekst (via Photoshop) in jouw eigen lettertype in je geboortekaartje plaatsen.

Je geboortekaartje naast Chinees- ook Nederlandstalig?

Als je naast Chinese tekst ook Nederlandse tekst in het geboortekaartje wilt plaatsen, dan kun je je geboortekaartje tweetalig uitvoeren, bijvoorbeeld door de linker binnenzijde in het Chinees uit te voeren, en de rechter binnenzijde in het Nederlands.

Je kunt ook twee uitvoeringen van je geboortekaartje maken, één Chinees geboortekaartje en één Nederlands geboortekaartje. En omdat je geen opstart- of drukkosten betaalt, betaal je zelfs geen meerkosten voor een extra variant. Let wel op dat de staffelkorting (korting op je geboortekaartjes bij een aantal vanaf 50 stuks) geldt per type, je kunt in dat geval de aantallen dus niet bij elkaar optellen.

Geboortekaartjes naar China sturen

Als je gebruik maakt van de geboortekaartjes verzendservice van Geboortepost om je geboortekaartjes direct te laten versturen, dan kun je ook gewoon geboortekaartjes naar het buitenland, bijvoorbeeld China, laten versturen. Zorg ervoor dat de adressering duidelijk en compleet is, en dat het land in het daarvoor bestemde veld wordt geplaatst. De kaarten worden dan "priority" naar China verzonden. Houd er wel rekening mee dat de geboortekaartjes 5 tot 7 werkdagen (indicatie: PostNL) onderweg zijn.