Zelf geboortekaartjes maken gratis

Zelf geboortekaartjes maken is niet alleen leuk, maar dankzij de handige sjablonen en de eenvoudige kaartenmaker van Geboortepost.nl ook nog erg makkelijk!

Maak je geboortekaartjes zelf online, en je kunt gratis gebruik maken van de vele sjablonen, afbeeldingen en illustraties die je op de site vindt. Zo maak je zelf in een handomdraai de geboortekaartjes die perfect passen bij jouw kindje!

Zelf geboortekaartjes maken

Wil je graag helemaal zelf een geboortekaartje maken, of een zelf gemaakt ontwerp uploaden naar de site? Dat kan.

Kies eerst een blanco kaart in het gewenste kaarttype, en je hebt vervolgens helemaal de vrije hand! Ontwerp online met de handige online editor op smartphone, tablet of PC. Werk met kleuren, lijnen, afbeeldingen, illustraties en teksten in allerlei verschillende kleuren en lettertypes. Je kunt echt alles zelf maken.

Werk je liever in een programma als Photoshop, dan kan dat natuurlijk ook. Upload je ontwerp (een voor de achterzijde + voorzijde, en een voor de doorlopende binnenzijde) als JPG naar de site en plaats dit in een blanco kaart. En kom je er even niet helemaal uit: dan neem je gewoon contact op met de klantenservice: we helpen je graag!

Programma's als Word en Powerpoint zijn niet geschikt om geboortekaartjes mee te maken. Je leest hier meer over in de artikelen:

Zelf geboortekaartjes maken met de collectie van Geboortepost

Op de site tref je een groot aantal ontwerpen van geboortekaartjes aan die je gratis kunt gebruiken. Van hippe geboortekaartjes tot retro, en van stoere geboortekaartjes tot juist heel lief. De basis-teksten staan er al in: je hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen, en je zelf gemaakte geboortekaartje is klaar.

Maar je kunt natuurlijk nog veel meer aanpassen, zoals de positie en grootte van de teksten, lettertypes en kleuren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook leuke kleurvlakken toevoegen, of een of meerdere eigen foto's bij op het ontwerp plaatsen. Je kunt zo elk geboortekaartje helemaal naar wens inrichten, en uniek maken. Zonder meerkosten natuurlijk!


Zelf geboortekaartjes maken

Zelf gemaakte geboortekaartjes heel voordelig laten drukken

Je kunt de zelf gemaakte geboortekaartjes heel goedkoop laten drukken. Geboortepost.nl behoort al meer dan 12 jaar tot de goedkoopste drukkerijen van geboortekaartjes van Nederland (en Belgiä en Duitsland). Bekijk hier onze actuele prijzen.

Gratis proefdruk van je zelf gemaakte geboortekaartje

Van je zelf gemaakte geboortekaartje kun je online een proefdruk bestellen: de eerste proefdruk krijg je helemaal gratis (en vrijblijvend) toegezonden met de code NA3784. Zo kun je voordat je de definitieve bestelling plaatst precies zien hoe jouw geboortekaartjes gedrukt gaan worden en kom je dus nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wat doen nog meer gratis voor je?

  • gratis hulp bij het professioneel opmaken van je geboortekaartje
  • gratis verzendservice