Digitaal geboortekaartje

Je geboortekaartje digitaal maken, en per post versturen. Het is niet alleen heel makkelijk, maar ook nog eens razend snel en super voordelig.

Wat voorafging aan het digitale geboortekaartje

"Vroeger" ging je voor je geboortekaartjes naar een drukkerij in je stad of dorp. Met de auto, want er moesten dikke, zware boeken mee. Boeken met voorbeelden van geboortekaartjes. Eenmaal thuis aangekomen nam je samen met je partner de dikke boeken (tot wel 15 cm. dik) door, en bestelde je vast je geboortekaartjes. De voorbedrukte kaartjes lagen dan bij de drukker te wachten, om na de geboorte nogmaals gedrukt te worden: nu met de teksten. Op bepaalde plaatsen in de (voorgedrukte) geboortekaartjes was ruimte vrij gehouden om eigen tekst in te laten drukken. In zwart-wit, of (tegen meerprijs) in kleur.

Geboortekaartjes in het digitale tijdperk

Je kiest online, uit een vrijwel onbeperkt aanbod, een mooi geboortekaartje. Je plaatst je eigen teksten, voegt een of meerdere foto's toe en bestelt alvast een proefdruk. Die ligt de volgende dag in je brievenbus. Ben je nog niet helemaal tevreden over je geboortekaartjes, dan pas je het ontwerp nog wat aan. Je uploadt alvast je online adresboek, en als de baby geboren is, vul je alleen de laatste gegevens nog even in, en je geboortekaartje is klaar. Met letterlijk een druk op de knop, verstuur je ze allemaal. De volgende dag ligt je geboortekaartje bij al je vrienden en familieleden in de bus.

Geboortekaartjes digitaal of op papier

Echte geboortekaartjes worden natuurlijk gedrukt en wil je per post versturen of misschien wel persoonlijk overhandigen. Toch kan een digitaal geboortekaartje ook makkelijk zijn: naar een familielid in Australië of dat vrienden-stel in Zuid-Amerika. Als je je geboortekaartjes bij Geboortepost.nl bestelt, kun je ook een digitaal geboortekaartje opvragen. Als je een review wilt geven op Facebook of Twitter, dan is je digitale geboortekaartje (in hoge resolutie) nog gratis ook!


Digitaal geboortekaartje?

Een digitaal geboortekaartje is niet alleen handig om sneller te sturen naar bijvoorbeeld familieleden in het buitenland, maar je kunt je geboortekaartje bijvoorbeeld ook op een Canvasdoek laten drukken en deze ophangen in de babykamer. Houd je een website of Facebook-pagina bij voor je kindje, dan kun je ook daar je geboortekaartje digitaal op plaatsen.

Digitaal geboortekaartje

Je geboortekaartje op canvas? Vraag naar je gratis digitale geboortekaartje!

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: