Huidig:

uitnodiging kinderfeestje

De mooiste uitnodiging voor een kinderfeestje maak je online. Kies een mooie uitnodigingskaart uit de collectie, pas de tekst aan, voeg een mooie eigen foto toe, en je uitnodiging kinderfeestje is klaar!

Uitnodiging kinderfeestje met foto

Als je een foto van je zoon of dochter graag professioneel in je uitnodigingskaart geplaatst wilt hebben, stuur dan je foto naar de klantenservice. De foto wordt dan gratis voor je geplaatst!

Wacht altijd even met het bestellen van de kaarten totdat je hebt gezien dat je foto in de uitnodiging is geplaatst, en je met de opmaak helemaal tevreden bent.

Uitnodigingen snel in huis

Kaarten die je op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Die heb je dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!

Alle formaten geboortekaartjes binnen de categorie uitnodiging kinderfeestje:

Vierkant - Dubbele kaart in de categorie uitnodiging kinderfeestje