Huidig:

Geboortekaartjes tweeling

De mooiste geboortekaartjes tweeling bestel je via Geboortepost.nl. De collectie geboortekaartjes voor een tweeling is eigenlijk veel groter dan alleen de ontwerpen in deze collectie: vrijwel alle geboortekaartjes van Geboortepost kunnen eenvoudig (zonder bijkomende kosten) geschikt gemaakt worden als tweeling geboortekaartje.

Blader dus rustig door alle geboortekaartjes op de site, en neem contact op met de klantenservice als je een perfect geboortekaartje voor jouw tweeling hebt gevonden!

Geboortekaartjes tweeling maken

geboortekaartjes voor een tweeling kun je makkelijk online maken. Klik eerst op een van de bovenstaande geboortekaartjes om deze groter te bekijken. Rechts van het geboortekaartje klik je dan op de knop "Dit kaartje maken". Het geboortekaartje wordt dan op je account geplaatst, waarna je het geboortekaartje kunt bewerken. Pas de teksten aan, voeg foto's of afbeeldingen toe, de mogelijkheden zijn onbeperkt! En kom je er niet helemaal uit, neem dan even contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!