Huidig:

Retro geboortekaartjes

Retro geboortekaartjes en vintage geboortekaartjes grijpen terug naar vroegere tijden. Geboortekaartjes met een knipoog naar "vroeger". En door het gebruik van specifieke beelden, kleuren en materialen zijn deze retro geboortekaartjes juist weer helemaal hip!

Drukproef van je retro geboortekaartje

Een proefdruk van je retro geboortekaartje kun je, al ruim voor de bevalling, opvragen. Het geboortekaartje wordt dan op maat (en als je dat wilt ook al met je eigen gegevens) voor je gedrukt, zodat je vooraf precies kunt zien hoe je geboortekaartjes eruit komen te zien. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Retro geboortekaartjes bestellen

Al ruim voordat je kindje is geboren kun je je geboortekaartje online maken. Je bestelt de kaartjes pas als de baby is geboren, en je de laatste gegevens in het kaartje hebt aangepast. Als je liever hebt dat de laatste wijzigingen voor je aangepast worden, bel dan even met de klantenservice, we helpen je graag!

Als je de geboortekaarten (op werkdagen) uiterlijk om 15.00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog gedrukt verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Nog veel meer keus:

Heb je bij de geboortekaartjes Retro het perfecte geboortekaartje nog niet zien staan? Bekijk dan ook eens de collecties: hippe geboortekaartjes, klassieke geboortekaartjes en bijvoorbeeld de unieke sprookjes geboortekaartjes.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!