Huidig:

Lieve geboortekaartjes

Geboortekaartjes uit de collectie lief zijn mooie, lieve geboortekaartjes in zachte kleuren en tijdloos design. Je kunt de geboorteteksten zelf online aanpassen, en een gratis proefdruk van het geboortekaartje opvragen.

Als je een geboortekaartje uit de collectie Lief op maat aangepast wilt hebben, bijvoorbeeld in een andere kleur, dan kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Het ontwerp van het geboortekaartje wordt dan gratis voor je aangepast.

Lieve geboortekaartjes zelf maken

Geboortekaarten uit de collectie Lief kun je makkelijk zelf maken. Klik eerst op een van de bovenstaande geboortekaartjes om deze uitvergroot te zien. Om het lieve geboortekaartje te bewerken, klik je op de buttom "dit kaartje maken". Het geboortekaartje wordt opgeslagen op je account, waarna je het eenvoudig kunt aanpassen.

Lieve geboortekaartjes met foto

Wil je graag een eigen foto op je geboortekaartje, dan kan dat natuurlijk. Je kunt aan de geboortekaartjes uit de collectie Lief een of meerdere foto's toevoegen. Kun je hier hulp bij gebruiken? Neem dan even contact op met de klantenservice, we helpen je graag!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!