Huidig:

Geboortekaartjes jongen

De mooiste geboortekaartjes jongen maak je makkelijk zelf. Leuke, stoere, sportieve maar ook lieve geboortekaartjes voor de geboorte van je zoon.

Geboortekaartjes jongen zelf maken

Geboortekaartjes voor je zoontje kun je makkelijk zelf maken. Klik op een van de geboortekaarten om deze uitvergroot te bekijken. Je kunt teksten wijzigen, toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld eigen foto's toevoegen. Sla de wijzigingen op en bestel vrijblijvend en helemaal gratis een drukproef van je geboortekaartje. Ideeën voor een tekst geboortekaartje kun je hier opdoen.

Geboortekaartjes jongen bestellen

Als je zoontje is geboren, dan log je weer in op de site, en pas je de laatste gegevens aan. Natuurlijk kun je ook even bellen met de klantenservice en de laatste wijzigingen laten aanpassen. Als je op werkdagen de geboortekaartjes uiterlijk om 15.00 uur bestelt, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Nog meer leuke geboortekaartjes jongen

Je vindt nog veel meer leuke geboortekaartjes voor een jongen in de collecties: stoere geboortekaartjes, hippe geboortekaartjes en klassieke geboortekaartjes. Als je liever een geboortekaartje met foto maakt, bekijk dan ook de collecties: geboortekaartjes met foto, krijtbord geboortekaartjes, sprookjes geboortekaartjes en wonderland geboortekaartjes.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!