Huidig:

Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes voor de geboorte van je zoon of dochter maak je makkelijk online. Klik op een van de hippe geboortekaartjes, pas de tekst aan en je geboortekaartje is klaar!

Drukproef van je hippe geboortekaartje

Voordat je de geboortekaartjes bestelt, wil je natuurlijk weten hoe ze eruit komen te zien. Bestel een proefdruk (dat kan ook al voordat je kindje is geboren) en je weet zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hippe geboortekaartjes bestellen

Al ruim voor de geboorte kun je je geboortekaartje online maken. Je bestelt de kaartjes pas als de baby is geboren, en je de laatste gegevens in het kaartje hebt aangepast.

Als je de geboortekaarten (op werkdagen) uiterlijk om 15.00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog gedrukt verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Nog veel meer hippe geboortekaartjes

Er staan nog veel meer hippe geboortekaartjes op de site, bekijk ook de kaartjes in de collecties: geboortekaartjes jongen, geboortekaartjes meisje en stoere geboortekaartjes. Ben je meer op zoek naar hippe foto geboortekaartjes, bekijk dan de unieke krijtbord geboortekaartjes, baby in wonderland geboortekaartjes of de geboortekaartjes met foto.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!