Huidig:

Geboortepost geboortekaartjes huiscollectie

Vrolijke kleurrijke geboortekaartjes uit de huiscollectie van Geboortepost.nl. Je kunt deze geboortekaarten als goedkope enkele geboortekaartjes bestellen, maar ook als dubbel geboortekaartje of zelfs als drieluikje bestellen.

En wil je het geboortekaartje graag in een andere kleur? Geen punt, neem contact op met de klantenservice, en we maken het geboortekaartje graag (en gratis) voor je op maat!

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes zelf maken is heel eenvoudig. Klik eerst op een van de geboortekaartjes om deze uitvergroot te bekijken. Om het geboortekaartje te bewerken klik je op de button "dit kaartje maken". Het geboortekaartje wordt opgeslagen op je account en je kunt het kaartje nu makkelijk bewerken.

Goedkope geboortekaartjes

Goedkope geboortekaartjes bestel je bij Geboortepost.nl. De geboortekaartjes worden "on demand" op maat voor je gedrukt. Er komen dus geen extra drukkosten bij. Goedkope geboortekaartjes dus, die je exact in het gewenste aantal kunt bestellen. Dus als je maar 14 geboortekaartjes nodig hebt, dan bestelt je er 14. Het minimale aantal geboortekaartjes per bestelling is 4 stuks.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!