Huidig:

Geboortekaartjes met foto

Bij de foto geboortekaartjes van deze collectie is de foto letterlijk IN het ontwerp opgenomen. Omdat het te lastig is om deze foto's via de site zelf mooi te plaatsen, mag je de foto via e-mail sturen aan de de klantenservice De foto wordt dan gratis voor je geplaatst.

Let op: Je krijgt altijd eerst een versie van je foto geboortekaartje ter controle, pas daarna plaats je de bestelling!

Foto geboortekaartjes zelf maken

Al ruim voor de bevalling kun je het geboortekaartje van eigen teksten voorzien. Je kunt ook van te voren al een gratis proefdruk van je geboortekaartje bestellen. Als de baby is geboren, hoef je alleen nog even de gegevens aan te vullen en de foto laten plaatsen, en je kunt de geboortekaartjes al bestellen!

Geboortekaartjes snel in huis

Het plaatsen van de foto gaat snel, op werkdagen is de foto uiterlijk binnen 2 a 3 uur geplaatst. Je krijgt van je geboortekaartje met foto altijd eerst online een voorbeeld ter controle, pas als je er helemaal tevreden mee bent, dan plaats je de bestelling. Bestel je de kaartjes uiterlijk om 15.00 uur, dan gaan ze dezelfde dag nog op de post!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!