Huidig:

Geboortekaartjes cartoons

Vrolijke cartoon geboortekaartjes, met grappige tekeningen voor de geboorte van je zoon of dochter. Je kunt het geboortekaartje zelf maken door de teksten online aan te passen. Klik op een van onderstaande geboortekaarten en vraag een gratis proefdruk op. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes zelf maken is heel eenvoudig. Kies een mooi geboortekaartje uit de collectie en klik rechts van het geboortekaartje op de button "Dit kaartje maken". Het geboortekaartje wordt dan opgeslagen op je account. Je kunt het geboortekaartje nu naar wens aanpassen.

Geboortekaartjes bestellen

Je bestelt de geboortekaartjes pas als de baby is geboren. Je logt in op de site, kiest boven in het menu voor "Ontwerpen en bestellen" en past daar de laatste gegevens aan. Neem nog even de goed de tijd om de digitale proefdruk online te controleren, en je kunt de geboortekaartjes bestellen. Geboortekaartjes die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en ter verzending aangeboden bij de Post. Je hebt je geboortekaartjes dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!