Huidig:

Arabische geboortekaartjes

De Arabische geboortekaartjes in deze collectie zijn tweetalig opgesteld, met deels Nederlandse teksten en deels Arabische teksten. Je kunt alle teksten gewoon zelf in de Online Kaartenmaker wijzigen.

TIP: beschikt je niet over een Arabisch toetsenbord, maak dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord en kopieer en plak de Arabische geboortekaartjesteksten in je geboortekaartje!

Kies Arabische geboortekaartjes uit de hele collectie!

Je hoeft je voor een Arabisch geboortekaartje natuurlijk niet tot de kaarten in deze collectie te beperken. Alle geboortekaartjes op deze site kun je van Arabische teksten voorzien. Zorg er dan wel even voor dat je als lettertype "Arial" kiest, dat kan namelijk perfect overweg met het Arabisch schrift.

Proefdruk van je Arabische geboortekaartje

Als het geboortekaartje klaar is, dan kun je er een proefdruk van bestellen. Je ontvangt het geboortekaartje dan op zowel mat, als glanzend papier. Zo kun je thuis rustig bekijken op welke papiersoort jouw geboortekaartje het mooiste uitkomt!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!