Huidig:

Adoptie kaartjes aankomstkaartjes

Onze collectie adoptiekaartjes of aankomstkaartjes. Kies een adoptiekaartje, pas de tekst aan en je aankomstkaartje is klaar. Vraag eerst vrijblijvend een gratis proefdruk op, zodat je de kwaliteit van de adoptiekaartjes kunt beoordelen.

Je kunt voor je aankomstkaarten of adoptiekaarten overigens kiezen uit alle geboortekaartjes op de site. Heb je een leuk kaartje gezien in één van de andere collectie, maar wil je nog wat aangepast hebben? Geen probleem, neem even contact op met de klantenservice en we maken het aankomstkaartje graag op maat voor je (zonder meerkosten!).

Adoptiekaartjes zelf aanpassen

Je kunt het adoptiekaartje nog verder naar wens aanpassen door bijvoorbeeld een of meer eigen foto's aan het adoptiekaartje toe te voegen. Het aantal foto's is hierbij onbegrensd, dus je zou ook een leuke foto-collage kunnen maken van foto's van de reis van jullie kindje naar Nederland!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!