Geboortekaartjes Sprookjesachtig

Sprookjesachtige geboortekaartjes vind je bij Geboortepost.nl. Unieke geboortekaartjes, met de baby in een sprookjesachtige sfeer. Met natuurlijk de mogelijkheid je eigen kindje in het geboortekaartje te laten verwerken!Sprookjesachtige geboortekaartjes met eigen foto

Deze sprookjesachtige geboortekaartjes zijn geschikt om jouw eigen kindje in te verwerken. Jouw kindje dus in zo'n prachtige sprookjesachtige omgeving. Je kindje liggend op een bloem, lekker zwevend op een wolkje, of op een mooi bootje in een rivier. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen met jouw kindje in de hoofdrol!

Het (laten) plaatsen van een eigen babyfoto is uiteraard niet verplicht. Als je het geboortekaartje in de uitvoering op de site (met de model-baby) mooi vindt, dan kun je de geboortekaartjes ook gewoon met de model-baby bestellen. Een eigen foto erin is leuk, maar hoeft natuurlijk niet.Geboortekaartjes sprookjesachtig: de werkwijze

Het maken sprookjesachtige geboortekaartjes is eenvoudig via de site zelf te doen. De geboortekaartjes zijn compleet ontworpen, de basis-teksten zijn ook al in het geboortekaartje geplaatst. Je hoeft deze alleen nog maar aan te passen, en je sprookjesachtige geboortekaartje is klaar!

Het plaatsen van de eigen foto, kun je (of misschien liever gezegd: hoef je) niet via de site zelf doen. Bij deze kaartjes wordt namelijk niet de hele foto geplaatst, maar alleen de baby. De baby zal in Photoshop dus losgeknipt moeten worden van de achtergrond, en vervolgens precies op de juiste plaats in het kaartje (tussen de verschillende ontwerplagen) moeten worden geplaatst.

Je mag de babyfoto via e-mail naar de klantenservice sturen, waarna een ontwerpster van Geboortepost.nl de foto professioneel in het geboortekaartje zal plaatsen. Dit plaatsen van de foto gebeurt op werkdagen binnen 2 uur, dat gaat dus razendsnel. Direct zodra de foto geplaatst is, krijg je per e-mail bericht, en kun je online het resultaat bekijken. Als de kaartjes helemaal naar wens zijn, pas dan plaats je de bestelling.Tips om een goede foto te maken

Een goede foto van je kindje maken voor in het sprookjes geboortekaartje is goed zelf te doen. Ook de camera's op de mobiele telefoon volstaan daar goed voor. Voor elk sprookjes geboortekaartje hebben we foto-instructies opgesteld, waarmee het nog makkelijker wordt een goede foto zelf te maken. De meest voorkomende fouten zijn:

  • de baby staat net niet helemaal op de foto (tip: niet te veel inzoomen, dat kan achteraf altijd nog)
  • geen flits gebruikt in een donkere ruimte
  • niet scherp gesteld op de baby

Als je de foto hebt gemaakt, stuur dan deze originele foto naar de klantenservice. De foto dus NIET eerst via bijvoorbeeld Whatsapp versturen, want dat verkleint de foto enorm. De foto is dan nog wel geschikt op om een klein schermpje van je telefoon te tonen, maar is dan onvoldoende van resolutie om kwalitatief mooi te kunnen drukken.

Reacties van klanten op de sprookjesachtige geboortekaartjes

Je vindt op de site een groot aantal reacties van klanten op de geboortekaartjes van Geboortepost.nl. Blader hier eens rustig doorheen, bekijk de geboortekaartjes en lees wat ouders die voor je de geboortekaartjes bij Geboortepost bestelden van de kwaliteit en de service vinden.

Geboortekaartjes sprookjesachtig

Sprookjesachtige geboortekaartjes met je eigen kindje in hoofdrol!

De foto wordt professioneel voor je geplaatst, op werkdagen binnen 2 uur!

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: