Originele geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes vind je bij Geboortepost.nl. Blader door de ruime collectie geboortekaartjes, of maak je originele geboortekaartje helemaal zelf!

Originele geboortekaartjes zelf maken

Originele geboortekaartjes kun je helemaal zelf maken. Ontwerp je eigen geboortekaartje met de handige Online Kaartenmaker op de site, of upload een kant- en klaar eigen ontwerp. En kom je ergens niet helemaal uit, dan neem je contact op met de klantenservice; we helpen je graag!

Originele geboortekaartjes uit de collectie van Geboortepost.nl

Bij Geboortepost.nl tref je een ruime collectie geboortekaartjes aan. Een deel van deze geboortekaartjes is online exclusief bij Geboortepost.nl te verkrijgen. De schitterende Sprookjes geboortekaartjes waar je een foto van je eigen kindje professioneel in kunt laten plaatsen.

Of wat dacht je van de unieke foto geboortekaartjes uit de collectie Cute Moments. De Amerikaanse fotostudio Cute Moments Photography won er internationaal vele prijzen mee, onder andere in Moskou, Parijs en de VS. En de originele geboortekaartjes ervan (mét eigen foto natuurlijk!) bestel je online alleen bij Geboortepost.nl.

Nog meer unieke foto geboortekaartjes vind je in de collectie Baby in Wonderland. De Amerikaanse fotograaf en kunstenares Sioin Queenie Liao is op de social media een ware hype met haar geniale kinderfotografie en werkte onlangs nog mee aan een wereldwijde commercial voor Philips met haar unieke babyfotografie. En haar unieke composities zijn als geboortekaartjes (mét eigen babyfoto) exclusief verkrijgbaar bij Geboortepost.nl.

Originele tekst geboortekaartje

Originele geboortekaartjes vragen om originele geboorteteksten. Op Geboortepost.nl tref je heel veel voorbeeld geboorteteksten en geboortegedichtjes, handig onderverdeeld in verschillende categorieën. Heb je een originele tekst voor je geboortekaartje gevonden, dan kun je deze met knippen en plakken zo in je geboortekaartje plaatsen!

Origineel geboortekaartje

Heb je op de site een leuk geboortekaartje gezien, maar wil je die graag aangepast hebben naar jouw wensen?

Neem contact op met de klantenservice en we maken het kaartje graag op maat voor je. Originele geboortekaartjes speciaal voor jou(w kindje) op maat gemaakt, zonder meerkosten!

Originele foto geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes, met of zonder foto, bestel je bij Geboortepost.nl.

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: