Gratis geboortekaartjes

Geboortepost.nl behoort al meer dan 10 jaar tot de goedkoopste geboortekaartjes drukkerijen van Nederland, België en Duitsland. Schitterende geboortekaartjes voor een bijzonder lage prijs!

Gratis verzendservice geboortekaartjes

Als je je geboortekaartjes graag snel verstuurd wilt hebben, dan maak je gebruik van de verzendservice. De geboortekaartjes worden dan direct door Geboortepost.nl aan je familie en vrienden verstuurd. Met echte Geboortezegels.

De verzendservice van de geboortekaartjes is gratis. Je betaalt alleen de kosten van de geboortekaartjes en de prijs van de geboorte postzegel.

Digitaal geboortekaartje gratis

Als je je geboortekaartjes hebt besteld, dan kun je een digitale versie van je geboortekaartje opvragen bij de klantenservice. Makkelijk voor als je je geboortekaartje bijvoorbeeld op Canvas wilt laten drukken, of misschien het geboortekaartje naar vrienden in het buitenland liever digitaal toestuurt.

Je ontvangt de digitale versie van je geboortekaartje gratis, als je op Facebook of Twitter een review schrijft (en dat mag natuurlijk 100% eerlijk) over je ervaring met Geboortepost.


Gratis verzendservice

Je hoeft geen envelop meer te schrijven. Met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!

Verzendservice geboortekaartjes gratis

Gratis verzendservice: al je geboortekaartjes dezelfde dag al op de bus!

Bekijk onze collectie geboortekaartjes: