Huidig:

Sprookjes geboortekaartjes

Unieke sprookjes geboortekaartjes waar de foto van je zoon of dochter professioneel in kan worden verwerkt. Deze unieke foto geboortekaartjes in Anne Geddes-stijl bestel je online exclusief bij Geboortepost.nl.

Ook met eigen foto mogelijk!

Als je wilt, kun je deze geboortekaartjes met eigen babyfoto bestellen. Op de site tref je daarvoor handige foto-instructies aan. Heb je een mooie foto gemaakt, dan mail je deze aan de klantenservice. Zodra de foto is geplaatst (vrijwel altijd dezelfde dag), ontvang je hiervan per e-mail bericht, en kun je online je kaart controleren. Pas daarna plaats je de bestelling.

Sprookjes geboortekaartjes bestellen

Je bestelt de geboortekaartjes pas als deze helemaal klaar zijn. Dus als de baby is geboren, alle gegevens op de kaart juist en actueel zijn ingevuld en de foto is geplaatst. Kaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en ter verzending aangeboden bij de post. Je hebt je geboortekaartjes dan in principe de volgende dag al in huis.

Unieke samenwerking met Art Foto Service Groep

De sprookjes geboortekaartjes zijn online exclusief bij Geboortepost.nl te bestellen dankzij een exclusieve samenwerking met Art Foto Service Groep uit Diemen.

Nog meer unieke foto geboortekaartjes

De meest unieke foto geboortekaartjes vind je bij Geboortepost.nl. Bekijk ook de (internationaal prijzen winnende) krijtbord geboortekaartjes en de bijzondere wonderland geboortekaartjes. Ook deze bijzondere foto geboortekaartjes zijn online exclusief te bestellen bij Geboortepost.nl!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!