Huidig:

Fantasie geboortekaartjes

Prachtig getekende fantasie geboortekaartjes met een lieve verrassing aan de binnenkant van het geboortekaartje. Deze schitterende geboortekaartjes zijn exclusief bij Geboortepost.nl te bestellen en eenvoudig online zelf aan te passen. Plaats je eigen teksten en geboortegedichtje in het geboortekaartje en vraag een gratis proefdruk op!

Fantasie geboortekaartjes maken

Je geboortekaartje kun je al ruim van te voren maken. Je kunt het geboortekaartje vast van eigen teksten voorzien, de naam van de baby in het geboortekaartje plaatsen en bijvoorbeeld al een leuk eigen geboortegedichtje plaatsen. Als het geboortekaartje bijna klaar is, dan kun je er een gratis proefdruk van bestellen.

Als dan straks de baby is geboren, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen, en je geboortekaartje is klaar. Controleer de digitale proefdruk (PDF) goed, en je kunt je geboortekaartjes bestellen.

Goedkope fantasie geboortekaartjes

Goedkope geboortekaartjes bestel je bij geboortepost.nl. De lage prijzen van de geboortekaartjes zijn al inclusief drukkosten, daar komen dus verder geen kosten meer bij. Professioneel gedrukte goedkope geboortekaartjes, vandaag besteld, morgen in huis! De Fantasie geboortekaartjes zijn ontworpen door VMK Designs, Utrecht.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!

Alle formaten geboortekaartjes binnen de categorie fantasie:

Vierkant - Dubbele kaart in de categorie fantasie
Vierkant - Drieluik in de categorie fantasie